Waarom meedoen?

Wij richten ons op ontwikkelingssamenwerking door hulp bij handel van Afrikaanse kunst. We zijn betrokken bij het Crafthood programma in Botswana dat is geïnitieerd door onze lokale partner, Travel for Impact, en dat nu samen met Arts for Africa wordt uitgebreid. We zetten ons in voor mandenmakers die leven rondom de Okavango Delta door het bieden van hulp bij handel zodat zij (en hun families) kunnen voorzien in hun eigen levensonderhoud. Via het Crafthood programma werken we samen met 5 groepen mandenmakers waaraan ruim 200 gemotiveerde vrouwen zijn verbonden.

Het succes van het Crafthood programma is niet alleen afhankelijk van de inzet van de vrouwen en de kwaliteit van hun producten maar ook van uw steun! Uw hulp maakt het mogelijk om workshops te organiseren waarin kennis en het belang van duurzaam oogsten wordt gedeeld en activiteiten (zoals marketing en transport) voor de hulp bij handel kunnen worden uitgevoerd.

 

Hoe kunt u meedoen?

We  nodigen bedrijven en particulieren uit om samen met ons het Crafthood programma te ondersteunen. Help ons om een verschil te maken voor de mensen die wij ondersteunen door hun producten te (ver)kopen, promoten of door het geven van een donatie.

Bekijk hieronder de vele andere manieren waarop u een bijdrage kunt leveren.

 

 

0